Отзыв о Volkswagen Golf Plus 2009 года
2009
минивэн,
, пробег - 235000 км, двигатель - 1.6 бензин + ГБО, комплектация - Trendline Расход в городе: 10.0 л/100км, по трассе: 5.5 л/100км, средний: 8.0 л/100км
Особисто я проїхав на автомобілі останні 135 000км. За цей час автомобіль жодного разу не підвів. Але це не означає, що до нього не треба прислухатися. Єдина проблема данного автомобіля - "горе мастера", які все знають і впевнені в діагнозі на 100%. Як приклад - болячка цих двигунів - датчик положення дросельної заслонки. В моєму випадку - вирішився тільки власними силами. До цього і дросельену міняли і сто разів чистили її і адаптували... Загалом витратив близько 2-3 тис долл. Поки не купив клему (50грн) і не заставив електрика її замінити (300грн). Це навіть при тому, що електрик віднєкувався. Плюсы автомобиля: - Комфорт в салоні просто супер - висока посадка + обхват сидіннями; - Кондиціонер працює без підзарядки вже 10років, але цього року, скоріш за все - заправлю; - Гальмові колодки зношуються за 90 - 120 тис км; - Дуже міцний і приємний на дотик пластик салону, їжджу з собакою, яка дивиться у вікно, але слідів від когтів - немає; - Витривалість ходової частини, ресурс в 100 000км з нашими дорогами вважаю просто суперовим. Минусы автомобиля: Досить жорстка підвіска, хоча не великі нерівності з*їдає. Відсутність повного приводу. Совет покупателю: Вартість ремонту автомобіля - не висока. За 400долл - передня ходовка, за 400долл - задня. Особисто мені автомобіль подобається дуже сильно. Обсуждение отзываКоментариев пока никто не оставил. Станьте первым! |
2006
2006